banner913
banner932
banner1012

Düzova liderlik aşkına kazandı

banner1020

BTM İkinci Lig Dördüncü Grupta grup liderliğini ilgilendiren kritik maçta deplasman ekibi Gülgün Süt Düzova, Dilekkaya’yı 4-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Takımın deneyimli kaptanı Kenan Gümüşören attığı 2 golle maçın kahramanı oldu

banner974
Düzova liderlik aşkına kazandı

banner971

BTM İkinci Lig Dördüncü Grupta grup liderliğini ilgilendiren Paşaköy 100. Yıl Stadındaki kritik maçta deplasman ekibi Gülgün Süt Düzova, Dilekkaya’yı 4-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi.

İsmail Ercan’ın yönettiği ve büyük ilginin olduğu maçta Gülgün Süt Düzova’nın deneyimli kaptanı Kenan Gümüşören attığı 2 golle maçın kahramanı oldu.

Maçın ilk devresi Gülgün Süt Düzova’nın üstünlüğünde geçerken, Ali ve Kenan’ın penaltıdan attığı gollerle devre, Gülgün Süt Düzova’nın 2-0 üstünlüğünde sona erdi.

İkinci devrede de oyun üstünlüğünü sürdüren Gülgün Süt Düzova, Mustafa Betmezoğlu ve Kenan’ın golleriyle maçı 4-0 kazanıp, Dilekkaya ile puanlarını eşitlerken, bitime 2 hafta kala gol averajıyla liderliğe yükseldi. Dilekkaya ise ikinciliğe geriledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.