banner913
banner932
banner1012

Düzkaya, Özçelik’i kaptı

banner1020

Düzkaya, Akova’nın da istediği, Türkiyeli golcü Hasan Özçelik ile anlaşırken, futbolcunun bonservisini de Esentepe’den aldı

banner974
Düzkaya, Özçelik’i kaptı

banner971

K-PET Birinci Lig'in yeni ekibi Düzkaya, teknik direktör Kılıçali Kahraman'ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmaları yürütüyor.

İddialı bir sezon geçirmek isteyen Düzkaya, tecrübeli ve üst düzey futbolcularla temasa geçerken, geçen sezon önce Esentepe daha sonra ise Maraş formaları altında başarılı bir sezon geçiren Türkiyeli golcü Hasan Özçelik ile anlaştı. Düzkaya, Akova’nın da istediği deneyimli golcü için kulübü Esentepe ile de anlaştı. Düzkaya yönetimi dün futbolcunun bonservisini de Esentepe’den aldı.

Düzkaya, Esentepe'nin Süper Lige yükselmesine büyük katkısı olan Ahmet Karal'ı transfer etmek istedi. Ancak Esentepe kulübü futbolcu ile anlaşarak takımda kalmasını sağladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.