banner913
banner932
banner1012

Dünya Kupası için LTTFF ile işbirliği

banner1020

Kıbrıs’a gelen LTTFF kafilesindeki yöneticilerden Mustafa Çetinkaya, Kuzey Kıbrıs’ta büyük ilgiyle karşılandıklarını açıklarken, Dünya Kupası için Londra’ya gidecek KKTC Milli Takımı’nın organizasyonuyla ilgili hazırlıkları ele alındıklarını söyledi

banner974
Dünya Kupası için LTTFF ile işbirliği

banner971

KKTC’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle yapılan Cumhuriyet Kupası maçı için Kıbrıs’a gelen Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Karması, bugün Londra’ya dönecek.

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çetinkaya, Kuzey Kıbrıs’ta büyük ilgiyle karşılandıklarını söylerken, seçim atmosferinin olması nedeniyle partiler düzeyinde yoğun hareketlilik gördüklerini, buna rağmen üst düzey temasları sürdüklerini belirtti.

Çetinkaya, öncelikle Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nu ziyaret ederek, Başkan Hasan Sertoğlu ile biraraya geldiklerini ifade ederken, bu görüşmenin olumlu geçtiğini de kaydetti. Mustafa Çetinkaya, Mayıs ayında Tanınmamış Ülkeler Dünya Kupası için Londra’ya gidecek KKTC Milli Takımı’nın organizasyonuyla ilgili hazırlıkların da ele alındığını sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.