banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar’ın nefesi yetmedi

banner1020

Hamitköy karşısında 3-0 geriye düşen Yonpaş Dumlupınar, maçı 3-2’ye taşımasına rağmen, beraberliğe ulaşamadı. Güçlü rakibini mağlup eden Hamitköy, play off maçlarına moralli başlayacak

banner974
Dumlupınar’ın nefesi yetmedi

banner971

Yer: Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı

Hakemler: Zekai Töre, Emre Çevikdal, Sabriye Atikoğlu

Hamitköy: Emre, Halil İbrahim, Salih,Agit,Mert Ateş, Furkan, Muhammet, Toykan (Dk.74 Hasan), İbrahim, Ömer (Dk.62 Michael),Ardahan(Dk.89 Osman)

Yonpaş Dumlupınar; Türkkan, Ender (Dk 53. Tahsin) İsmail, Mert Yücetürk(Dk.83 Ali), Berke, Burak, Hicabi, Mert Güçlühan, Emir (Dk.55 Olcay) Hüseyin Kayalılar, Turgut

Goller: Dk.41ve 48 Furkan, Dk.52 Toykan (Hamitköy)- Dk.58 Hüseyin Kayalılar (P), Dk.90 Turgut (P) (Dumlupınar)

K-PET Birinci Ligde play off maçlarına iddialı girmek isteyen Hamitköy, Yonpaş Dumlupınar karşısında oynadığı maçı 3-2 kazanarak, Süper Lige yükselme iddiasını sürdürdü.

9.dakikada Hamitköy Toykan ile gole yaklaştı ancak top direğin dibinden dışarıya gitti. Ataklarına devam eden Hamitköy 17.dakikada Toykan ile bir kez daha gole yaklaştı ancak top direkten geri geldi. Hamitköy aradığı golü 41.dakikada Furkan ile buldu. Gelişen Hamitköy atağında Muhammet ‘in pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Furkan vuruşunda topu filelere gönderdi ve Hamitköy ilk devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarının hemen başında korner kazanan Hamitköy, kaleci Türkkan’ın topu elinden kaçırdığı pozisyonda Furkan ile bir kez daha golü buldu ve skoru 2-0’a getirdi. Hamitköy 52.dakikada Toykan ile farkı üçe çıkardı ve iyice rahatladı. Dumlupınar, 58.dakikada Hüseyin Kayalılar’ın Ardahan tarafından düşürülmesiyle penaltı kazandı. Atışı kullanan Hüseyin topu filelere gönderdi. Dumlupınar 70.dakikada iki kez gole yaklaştı. Önce Mert’in vuruşunu savunma çizgiden çıkardı. Kazanılan köşe atışında Olcay’ın vuruşunu bu kez Halil İbrahim çizgiden çıkardı ve golü önledi. 90.dakikada gelişen Dumlupınar atağında Hicabi kaleci Emre’nin müdahalesiyle yerde kalınca hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Turgut topu filelere gönderdi ve skoru 3-2’ye getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.