banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar’dan örnek davranış

banner1020

banner974
Dumlupınar’dan örnek davranış

banner971

Dumlupınar Spor Kulübü yönetimi, örnek uygulamalarına devam ederken, sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda Meroş Bakım Evi ve Halk Vakfı Yaşlılar Sitesi’ne ziyarette bulundu.
Romantic Garden Center’ın ücretsiz çiçek vererek katkı koyduğu organizasyon ile yaşlılara büyük moral veren Dumlupınar Spor Kulübü heyetinde yöneticiler, teknik adamlar, A Takım ve alt gruplardaki futbolcular yer aldılar.
Dumlupınar Spor Kulübü yönetimi etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Sadece spor değil sosyal sorumluluk etkinlikleriyle de gençliğin geleceğine katkı yapacağız. İlerleyen günlerde sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde sporun yanında sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirerek gençliğin farkındalığına katkı koymaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.