banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar rüzgar gibi esti

banner1020

Dumlupınar, aşırı rüzgar altında oynanan maçta Lapta’yı Adem’in penaltıdan 2, Ramazan ve Hüseyin’in golleriyle mağlup ederek, galibiyet hasretini sonlandırırken, sıralamada da rakibinin üzerine çıktı. Lapta ise sezonun en ağır mağlubiyetini alıp zirve yarışında geride kaldı

banner974
Dumlupınar rüzgar gibi esti

banner971

Yer: Dr Fazıl Küçük Stadı

Hakemler: Hüseyin Özkan, Ali Karahasan, Engin Akkagün

Dumlupınar: Oğuzhan, Adem, Ali, Mustafa(Yıldıray), Hasan, Eray, Hüseyin(Ümit), Mehmet(Mustafa Doğru), Ramazan, Berke, Nazmi

Lapta: Emre, Süleyman, Mustafa, Göksel(Osman), Yasin, Ertuğ, Selçuk(Hüseyin), Mihalcis, Mehmet, Mücahid(Mustafa), İsmail

Özhan MONARGALI

K-PET Birinci Lig’de zirve mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde Dumlupınar, Lapta karşısında adeta patlama yaparak, rakibini farklı mağlup edip, düşüşüne son verdi. Lapta ise zirve yarışında ağır bir darbe aldı.

Dumlupınar, Lapta karşısında ilk devre rüzgarı arkasına alarak oldukça baskılı oynadı. Ev sahibi ekip, henüz 15. dakikada Adem’e yapılan hareketten dolayı penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu yapan Adem ilk devrenin skorunu 1-0 olarak belirledi.

İkinci devre rüzgarı arkasına alarak baskılı oynayan Lapta bulduğu pozisyonları harcayınca etkili kontra atak oyuncularına sahip olan Dumlupınar, 51. dakikada Hüseyin ile skoru 2-0 yaptı.

2-0’dan sonra Lapta’nın oyun disiplininden kopmasından faydalanan sarı kırmızılılar, Ramazan ile 78’de skoru 3-0 yaptı. 85. dakikada ise hakem Hüseyin Özkan, Ümit’e yapılan hareketi penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı vuruşunu yapan Adem perdenin açılışını yaptığı gibi kapanışını da yaparak maçın skorunu 4-0 olarak belirledi.

Bu arada Lapta’da Göksel ile Mücahid oyundan sakatlanarak çıkarken, Mücahid, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.