banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar puanı kaptı, paraları kaptırdı

banner1020

Dumlupınar, Ozanköy'ü deplasmanda 3-0 yenerek ikinci sıraya yükseldi.Maçtan sonra soyunma odasına giden futbolcular, hırsız veya hırsızların, yaklaşık 3000TL tutarındaki paralarını çaldığını fark ettiler

banner974
Dumlupınar puanı kaptı, paraları kaptırdı

banner971

Stad: Mustafa Özkayım Stadı

Hakemler: Osman Küçük, Özal Çağlayan, Hüseyin Özaşık

Ozanköy: Kemal, Okan, Ali, Darbaz, Akın, Ahmet, Buğra (Ali), Mevlüt, Kaan, Ersal (Emrah), Yulian (Özcan)

Yonpaş Dumlupınar: Türkkan, Abbas, İsmail, Hüseyin, Burak (Berke), İbrahim (Hikmet), İltaç, Mert, Emre, Beşir (Burak Karabacak), Turgut

Goller: Dk.2 Abbas, Dk.41 Hüseyin, Dk.48 İltaç (Yonpaş Dumlupınar)

K-Pet Birinci Ligin şampiyonluk adaylarından Yonpaş Dumlupınar, Ozanköy’ü deplasmanda 3-0’lık farklı skorla mağlup ederek haftayı 20 puanla ikinci sırada tamamladı.

Yonpaş Dumlupınar’a galibiyeti getiren golleri Abbas, Hüseyin Kayalılar ve İltaç attı. Karşılaşmayı 3-0 kazandıktan sonra soyunma odasına giden futbolcular ve teknik heyet eşyalarının karıştırıldığını fark ettiler.

Hırsız veya hırsızların, yaklaşık 3000TL tutarındaki paralarını çaldığını söyleyen teknik direktör Sedar Devecioğlu, 5 futbolcunun polise şikayetlerini bildirdiğini de açıkladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.