banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar, Görneç’i yedi bitirdi

banner1020

Dumlupınar, Göçmenköy maçındaki mağlubiyetin acısını Görneç’ten çıkarırken, rakibini 7 golle mağlup etti. Özellikle ikinci devrede rakibini çökerten Dumlupınar’da Haris Loizou, attığı 2 gol ve oynadığı futbolla maçın yıldızı oldu

banner974
Dumlupınar, Görneç’i yedi bitirdi

banner971

Yer : Mağusa Dr.Fazıl Küçük Stadı

Hakemler : Evren Karademir, Hakan Ünal, İsmail Egeli, Serkan Durmaz

Dumlupınar : Oğuzhan, Hasan, Eray, Ali, Nazmi, Berke, Loizou, Mustafa(Yıldıray), Ramazan(Hikmet), Adem(Mehmet Fuat), Ümit

Görneç : Hasan, Rifat, Doğuş, Hasan, Ertan, Doğan, Levent(Necati), Yaşar(Besim), Mustafa, Celal, Abdullah

Goller : Adem (P) (2), Mustafa Çelik, Ümit, Loizou (2), Yıldıray (Dumlupınar), Mustafa Arnavut (2) (Görneç)

K-Pet Birinci Lig’de 14.hafta karşılaşmasında Dumlupınar konuk ettiği Görneç’i 7-2 gibi oldukça farklı bir skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Mağusa Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda oynanan karşılaşmada Mağusa temsilcisi Görneç karşısında rahat kazandı. Sarı kırmızılılar 7-2’lik skorla kazanarak puanını 26’ya yükseltirken, Gönyeli’nin mağlup olduğu haftada lider ile puan farkını 2’ye indirdi.

Dumlupınar ilk devreyi 2-1 önde tamamlarken, ikinci devrede adeta coşarak maçı 7-2 kazanmasını bildi. Sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Adem (2P), Mustafa Çelik, Ümit, Loizou (2) ve Yıldıray kaydederken, Görneç’in golleri ise Mustafa Arnavut’tan geldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.