banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar, genç yeteneğini İstanbul’a uğurladı

banner1020

Dumlupınar alt yapısından yetişme genç futbolcu Sermet Ersöz, eğitim hayatını İstanbul’da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde sürdüreceği için takım arkadaşlarıyla vedalaştı

banner974
Dumlupınar, genç yeteneğini İstanbul’a uğurladı

banner971

Ülkemiz futbolunda alt yapı olarak son yıllarda elde ettiği başarılar ve yetiştirdiği genç futbolcularla dikkat çeken takımlardan olan Dumlupınar alt yapısından yetişme genç futbolcu Sermet Ersöz eğitim hayatına devam etmek için İstanbul’a gidiyor.

YGS KKTC 1.'si olan Dumlupınar A2 Takım Kaptanı Sermet Ersöz, eğitim hayatını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde sürdürmek üzere arkadaşlarıyla vedalaştı.

İki kez U15 Final,  bir kez A2 1. Lig Şampiyonluğu, bir kez A2 Süper Lig 2.'liği yaşayan Ersöz, gerek sporculuğu, gerekse de karakteri ile ülke sporuna örnek bir gençti.

Takımdan ayrılacak olması nedeniyle Dumlupınar Yönetimi sosyal medya üzerinden genç futbolcuları Sermet'e eğitim hayatında başarılar diledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.