banner913
banner932
banner1012

Dum Dum ikinci yarıda açıldı

banner1020

Dumlupınar, şampiyonluk hedefi doğrultusunda oluşturduğu güçlü kadrosu ile girdiği sezonda, Maraş’ı deplasmanda farklı mağlup ederek, iddiasını gösterdi

banner974
Dum Dum ikinci yarıda açıldı

banner971

Stad:Maraş Stadı

Hakemler:Emre Öztaşlı,Şakir Azizoğlu,Özal Çağlayan,Fehim Dayı

Maraş: Yılmaz Mert,Baki Kılıç(Dk.77 Ali Çil),Doğan Çözütok,Salih Kemaneciler,Eren Kandemir,Yavmi Çelebi(Dk.76 Gökhan Yazlık),Hasan Büke(Dk.61 Emre Uysal),Faruk Akkuş,Kaan Ayseki,Mustafa Gök.

Dumlupınar: Onurhan Yalçın,Mert Yücetürk,Burak Karabacak,Emir Dolu,İsmail Tırlık,Berke Zorba(Dk.87 Mert Güçlücan),Tahs,n Kaya(Dk.67 Can Özbilen),Ali Bayır,Yıldıray Fenercioğlu(Dk.69 Olcay Aykut),Hüseyin Kayalılar,Mustafa Çelik.

Goller:Mustafa Çelik(Dk.50,+90+4),Ali Bayır(Dk.84)

K-Pet Birinci Lig’de oynanan Mağusa derbisinde kazanan deplasman ekibi Dumlupınar oldu. İkinci yarıda bulduğu goller ile Maraş karşısında galibiyeti alan sarı kırmızılıların gollerini, Mustafa Çelik(2) ve Ali Bayır attı.

Dk.21:Sol kanattan kullanılan taç atışında ceza sahası içersinde dokunan Faruk Akkuş topu dışarı gönderdi.

Dk.50:Mustafa Çelik sol kanatta top ile buluştu topu uzak köşeye vurdu fakat kalecinin çabası yeterli olmadı ve Dumlupınar öne geçti.0-1

Dk.62:Sol kanattan gelen ceza sahasına orta şut karışımı yapılan ortada top direkten döndü ve dönen topa vuran  Faruk topu üstten dışarı gönderdi.

Dk.84: Sol kanattan Mustafa Çelik’in ortasında kafayı vuran Ali Bayır topu ağlara gönderdi.0-2

Dk.90+4: Hüseyin Kayalılar’ın ara pasında sol çaprazdan uzak direğe topu gönderen Mustafa Çelik skoru belirledi.0-3

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.