banner913
banner932
banner1012

Dörtyol’un transferleri Aliağaspor’dan

banner1020

Dörtyol, Türkiye’den 2 futbolcu transferi gerçekleştirirken, Aliağaspor’dan Burak Toker ve Berkant İstanbul’u transfer ederek, takımın hücum gücünü güçlendirdi

banner974
Dörtyol’un transferleri Aliağaspor’dan

banner971

Soydan SAKALLI

K-PET Birinci Ligin ikinci devresinde daha başarılı olmayı hedefleyen Dörtyol, Türkiye’den 2 futbolcu transferi gerçekleştirdi.

Antrenmanlarda ve oynanan hazırlık maçında teknik direktör Ahmet Ogan’ın beğendiği her 2 futbolcu takımın hücum gücüne önemli katkı sağlayacaklar. Dörtyol transferlerini, İzmir’in BAL’daki temsilcilerinden Aliağaspor’dan yaptı. Burak Toker ve Berkant İstanbul, sezonun ikinci devresinde Dörtyol forması giyecekler.

Fenerbahçe alt yapısından yetişmiş olan 25 yaşındaki Burak Toker forvet arkası, Bucaspor alt yapısından yetişmiş olan 23 yaşındaki Berkant İstanbul ise forvet mevkisinde oynuyor.

Burak Toker ve Berkant İstanbul, dün kulüp asbaşkanı olan ve futbolcuların transferlerine sponsor olan Nural Construction direktörü Yunus Nural eşliğinde Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunda resmi imzaları attılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
izmirli - 4 yıl önce
burak Toker gece aleminden istegramdan çıkabilirse futbol oynar ama yoksa acınız acımızdır