banner913
banner932
banner1012

Dörtyol 1. Lig'de

banner1020

BTM 1. Lig play-off finalinde Dörtyol rakibi Karaoğlanoğlu'nu 2-1 mağlup ederek K-PET Birinci Lige yükselmeye hak kazanan üçüncü takım oldu. Dörtyol bu başarısı ile tarihinde ilk kez Birinci Lige yükselmiş oldu

banner974
Dörtyol 1. Lig'de

banner971

Soydan SAKALLI

BTM Birinci Lig play off final maçında Dörtyol, 21.dakikada Ayberk Payas ve 87.Dakikada Doğan Öztürk' ün golleriyle Karaoğlanoğlu'nu 2-1 mağlup ederek tarihinde ilk kez Birinci Lige yükseldi. Karaoğlanoğlu'nun tek golü 76.dakikada Sezer Tokbaş'tan gelirken, 90+3.dakikada Karaoğlanoğlu'ndan Haşim Yücel rakibine dirsek vurduğu için direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Şht Hüseyin Ruso Stadında dolu tribünler önünde oynanan maçtan sonra Dörtyol kaptanı Ahmet Taşer, kupasını BTM Kurulu başkanı Niyazi Güvenir'in elinden aldı. Maç sonrası Dörtyol takımı ve taraftarları büyük sevinç yaşadılar.
Sel felaketinden dolayı büyük mağduriyet yaşayan Dörtyollular, tarihlerinde ilk kez elde ettikleri başarıyla moral kazanırlarken, Dörtyol’a büyük bir konvoy oluşturarak gittiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.