banner913
banner932
banner1012

“Doğuştan YAK’lıyım”

banner1020

Hascan Kızmaz, doğuştan YAK’lı, eski bir Yenicami futbolcusu olduğuna dikkat çekti ve “En kötü günümde bana sahip çıkan Gençlik Gücü forması giymekteyim. Kimse kusura bakmasın, Cuma akşamı en iyi futbolumu oynayacağım” dedi

banner974
“Doğuştan YAK’lıyım”

banner971

Geçtiğimiz sezon yaşanan tartışmalar nedeniyle devre arası ayrılmak zorunda kaldığı Yenicami Ağdelen Kulübü’ne (YAK) karşı oynayacak olan Hascan Kızmaz, “Bu maç benim için önemli” dedi.

Amcası Uğur Sönmez gibi kendisinin doğuştan YAK’lı olduğunu ve 5 sezon forma giydiği bu takımda iki de şampiyonluk tattığını anımsatan Hascan Kızmaz, “Eski bir Yenicami futbolcusuyum. Ancak şu anda, bana en kötü günümde sahip çıkan Gençlik Gücü kulübünün formasını giymekteyim. Bu nedenle kimse kusura bakmasın, Cuma akşam oynanacak olan karşılaşmada en iyi futbolumu oynayacağım” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz hafta oynanan Lefkoşa Derbisi karşılaşmasında Çetinkaya’yı 2-1 mağlup ettiklerini, bu hafta yine bir Lefkoşa Derbisi karşılaşmasında YAK ile karşı karşıya geleceklerini belirten Kızmaz, “Yenicami iyi bir takım. Biz de gücümüzü biliyoruz. Ona göre çıkıp oynayacağız. Bu karşılaşmada alacağımız galibiyetle, Çetinkaya galibiyetini taçlandırıp, geride kalan karşılaşmalarımıza daha mutlu çıkacağız” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.