banner913
banner932
banner1012

Doğu’nun gündeminde kaleci transferi var

banner1020

Süper Lig’in Doğu Bölgesi temsilcileri Gençler Birliği ile Yeni Boğaziçi’nin gündeminde kaleci transferi var. Ali Karal, Ali Aydemir ve Raif Pehlivan, transferde adları geçen kaleciler oldu

banner974
Doğu’nun gündeminde kaleci transferi var

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Süper Lig’in Doğu Bölgesi temsilcileri Gençler Birliği ile Yeni Boğaziçi’nin gündeminde kaleci transferi var.

Gençler Birliği, Esentepe’den kaleci Ali Karal’ın transferi için girişimlerini sürdürürken, serbest transfer hakkı bulunan kaleci Ali Aydemir’in yerini doldurmak için de geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Raif Pehlivan ile ilgileniyor.

Yeni Boğaziçi, Ali Aydemir’e teklif götürürken, tecrübeli kaleci teklifi değerlendiriyor. Raif’in bonservisinin bulunduğu Cihangir’in ise başarılı kaleciyi bonservisi ile vermek istediği öğrenildi. Ancak Cihangir’in talep ettiği 100,000 TL’lik bonservis ücretinin, 90,000 TL’ye çekilmesine rağmen bu transferi zorlaştırdığı öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.