banner913
banner932
banner1012

Doğan’ın hedefi, Gaziköy galibiyeti

banner1020

BTM Ligi 6. Grup’ta grup liderliğini etkileyecek olan Gaziköy – Ortaköy karşılaşması öncesinde Gaziköy’ün etkili futbolcusu Doğan Gözütok, özel olarak hazırlandıkları maçı kazanacaklarına inandığını açıkladı

banner974
Doğan’ın hedefi, Gaziköy galibiyeti

banner971

Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi 6. Grup 9.Hafta karşılaşmalarında, Gaziköy ile Ortaköy, Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda bugün kritik bir mücadeleye çıkacak.

Zirveyi yakından ilgilendiren bu mücadele öncesinde Gaziköy’ün bu sezon kadrosuna kattığı tecrübeli futbolcu Doğan Gözütok açıklamalarda bulunarak sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını ifade etti.

Gaziköy’ün gol yükünü çeken DG 50 lakaplı Doğan Gözütok, Ortaköy karşılaşmasına takım olarak çok iyi hazırlanıp motive olduklarını; ayrıca kendisinin de bu karşılaşmaya özel olarak hazırlandığını ve takımının 1. Lig’e çıkma ihtimalini sürdürmesi adına elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti. Gözütok, Ortaköy karşısında gol atmak istediğini ancak takımın galip gelmesinin her şeyden önemli olduğunu vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.