banner913
banner932
banner1012

Doğan’dan ‘Saygı’larla

banner1020

Buhranlı döneminden uzaklaşan Doğan Türk Birliği, Mağusa Türk Gücü engelini de kolay aşıp, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Selim Saygı’nın gollerine engel olamayarak deplasmanda kaybetmeye devam eden Mağusa Türk Gücü yeniden düşme hattına girdi

banner974
Doğan’dan ‘Saygı’larla

banner971

Yer : Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler : Serkan Şimşek, Yusuf Bakar, Sabriye Atikoğlu, Kerem Eran

Doğan Türk Birliği : Ozan, Ahmet Sönmez, Hasan Kanlı, Koral, Emek, Ahmet Coşkun(83’Ahmet Saygı), Raheem, Quincy, Selim(85’Tunahan), Aydın, Kenan(59’Rasaq)

Mağusa Türk Gücü : Türkkan, Sami, İbrahim Faye, Halil Uçar(89’Lawrence), Adil, Fırat, Arif, Yasin, Halil Turan, Zokou, Mehmet Gürlü(83’Hakan)

Goller : 35’ ve 44’Selim Saygı (DTB)

K-Pet Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde Doğan Türk Birliği ile Mağusa Türk Gücü, Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi Doğan Türk Birliği'nin 2-0 üstünlüğünde sonuçlandı.

Doğan Türk Birliği'ne galibiyeti getiren golleri 35 ve 44. dakikalarda Selim Saygı'dan geldi. Bu galibiyetle Doğan Türk Birliği puanını 23 yaparak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Mağusa Türk Gücü 10 puanda kaldı. Selim Saygı’nın damga vurduğu maç sonunda, Doğan Türk Birliği, galibiyet serisini 5 maça çıkarırken, sarı lacivertliler puanını da 23’e yükselterek maç fazlası ile liderliğe yükseldi. Mağusa Türk Gücü ise düşme hattına geriledi. 10.dakikada Kenan Oshan’ın ceza sahası dışından sert vuruşunu Türkkan çeldi. 11.dakikada Emek’in ortasında Ahmet Sönmez’in kafa vuruşu üst direkten döndü. 14.dakikada Selim’in pasında Aydın’ın vuruşunu Türkkan çeldi, dönen topu boş pozisyonda Ahmet Coşkun dışarıya gönderdi. 31.dakikada Arif Uysal, Emek’ten güzel sıyrıldı, vuruşunda top dışarıya gitti. 35.dakikada Doğan Türk Birliği öne geçti. Bu dakikada kullanılan taç atışında Selim’in kafa vuruşu filelere gitti (1-0). 39.dakikada kullanılan köşe atışında Hasan Kanlı’nın kafa vuruşunu Türkkan mükemmel çıkardı, dönen topa Selim kafa ile vurdu Türkkan yine müthiş bir refleksle topu çeldi. 41.dakikada Zokou’nun pasında Halil Turan’ın vuruşunu Ozan önledi. 44.dakikada Koral’ın pasında Selim düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek skoru 2-0’a taşıdı. İlk devreyi Doğan Türk Birliği 2-0 önde tamamladı. 80.dakikada sağdan Zokou’nun ortasında Arif’in kafa vuruşunu Ozan iki hamlede kontrol etti. 82.dakikada Selim’in ceza sahası dışından sert vuruşunu kaleci Türkkan kornere çeldi. 85.dakikada Arif’in uzak mesafeden müthiş vuruşunu Ozan tokatladı, top daha sonra direğe de çarpıp dışarıya gitti. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Doğan Türk Birliği konuk ettiği Mağusa Türk Gücü’nü Selim Saygı’nın golleri ile 2-0 mağlup ederek maç fazlası ile liderliğe yükseldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.