banner913
banner932
banner1012

Doğancı’nın son kurbanı Girne

banner1020

Doğancı, zirveyi hedefleyen Girne Halk Evi’ni de farklı mağlup ederek, yenilgisizlik serisini 5 maça çıkarırken, çıkışını sürdürüp, ligde kalma yolunda 3 puanı daha haneisne yazdırdı. Girne ekibi ise zirve yarışında yara aldı

banner974
Doğancı’nın son kurbanı Girne

banner971

Yer: Lefke 16 Ağustos Stadı

Hakemler: Timur Ercan Bodi, Ferhat Tuna, İsfendiyar Açıksöz, Zekai Töre

Doğancı: Adnan, Cemal, Emre, Salih, Salih, Mustafa, Uğur, Hüseyin, Ersen, Azmi, Cenker

GHE: Burak, Talip, Salahi, Mahmut, Yankı, Ertan, Dalyan, Serkan, Ozan, Yunus, Şenol

Goller: 29.dk Cemal, 74.dk(P) Cenker ve 87.dk Olgun (Doğancı)

K-Pet Birinci Ligde 25.hafta karşılaşmasında Doğancı konuk ettiği Girne Halk Evi’ni 3-0 mağlup etti.

Farklı hedeflerdeki 2 takımın kritik maçında gülen taraf Doğancı oldu. Kümede kalma mücadelesi veren Doğancı, konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden GHE’yi 3-0 yenerek haftayı altın değerinde 3 puanla kapattı.

Ev sahibi ekip Doğancı’ya GHE karşısında galibiyeti getiren golleri Cemal Cemsal, Cenker Pehlivan ve Olgun İncesun kaydetti.

Doğancı maçın ilk yarısını Cemal’ın golü ile 1-0 önde kapatırken, ikinci devrede de 74. Dakikada penaltıdan Cenker ve 87’de Olgun ile 2 gol daha bularak maçı 3-0 kazandı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.