banner913
banner932
banner1012

Doğancı morardı

banner1020

Mormenekşe, Haldun Oktay yönetiminde ilk maçına çıkan Doğancı’yı mağlup ederek ikinci devreye iyi bir başlangıç yaparken, Doğancı ikinci devreye de kötü başladı

banner974
Doğancı morardı

banner971

K-Pet 1. Lig’de zirve hedefindeki Mormenekşe ile alt sıralardan uzaklaşma hedefinde olan Doğancı’nın mücadelesinde ev sahibi Mormenekşe sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Cemal Balses Stadı’nda oynanan ve Hüseyin Özkan, Ali Akçınar, Latif Erişmen hakem üçlüsünün yönettiği Mormenekşe ile Doğancı arasındaki maçın ilk devresinde her 2 takım da gol pozisyonları bulmasına rağmen gol atamadılar.

İkinci devre Mormenekşe baskısında geçti. Kapalı savunma anlayışı ile oynayan Doğancı ise kontara ataklarda gol bulmaya çalıştı.

Mormenekşe 52’de Furkan ile 1-0 öne geçerken, Doğancı, 58’de skoru 1-1 yaptı. Mormenekşe’de, 83’te savunmadan ileriye çıkan Ahmet Arıtaş galibiyet golünü attı. 2-1

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.