banner913
banner932
banner1012

“ Doğan’a karşı nasıl oynanması gerekirse öyle oynayacağız”

banner1020

Akova’nın teknik direktörü Eralp Şerifoğlu, Doğan Türk Birliği ile oynayacakları Kıbrıs Kupası maçı öncesinde açıklamalarda bulunurken, Doğan’a karşı nasıl oynanması gerekirse öyle oynayacaklarını söyledi

banner974
“ Doğan’a karşı nasıl oynanması gerekirse öyle oynayacağız”

banner971

Hamit SAKALLI

K-PET Birinci Lig’de zirve mücadelesi veren ve Kıbrıs Kupası’nda da mücadele edecek olan Akova’nın teknik direktörü Eralp Şerifoğlu, oynayacakları Kıbrıs Kupası maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

19-20 Ocak’ta oynanacak olan Kıbrıs Kupası maçlarında K-PET Süper Lig’de şampiyonluk iddiasında olan Doğan Türk Birliği ile oynayacakları maç öncesinde Eralp Şerifoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Kıbrıs Kupası’nda rakibimiz olan Doğan Türk Birliği’nin camiasını, başkanını, teknik heyetini ve yöneticilerini çok seviyorum. Tümü de çok iyi arkadaşlarımdır.

Futbolumuzun büyük camialarından olan Doğan Türk Birliği hedefleri olan bir kulüptür. Keşke kupada eşleşmeseydik. Onları köyümüzde ağırlamak olacaktan dolayı çok mutluyuz.

Doğan Türk Birliği’ne karşı nasıl oynanması gerekirse öyle oynayacağız. Zaten bizim için lig öncesinde bundan daha güzel bir hazırlık maçı olamaz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.