banner913
banner932
banner1012

Doğan yüksek, Kartal alçak irtifada

banner1020

Doğan Türk Birliği, haftanın açılış maçında Yenicami'yi deplasmanda mağlup ederek 14 puana yükseldi. 11 puanda kalan Yenicami ise üst sıralardan uzak kalmaya başladı. Maçta Yenicami futbolcusu Emin, DTB futbolcusu Koral ile DTB teknik direktörü Caner Oshan oyundan atıldılar

banner974
Doğan yüksek, Kartal alçak irtifada

banner971

K-PET Süper Lig'in 2 güçlü ekibinin mücadelesinde Doğan Türk Birliği, zevkli ve keyifli geçen gece maçında Yenicami'yi deplasmanda mağlup ederek çıkışını sürdürürken, rakibine de ağır darbe vurdu.

Karşılıklı ataklarla geçen Karşılaşmanın ilk yarısı 27.dakikada Rosa'nın golüyle 1-0 Sarı-lacivertlilerin üstünlüğünde sonuçlandı. 

İkinci yarıya hızlı başlayan Doğan Türk Birliği 47.dakikada Selim Saygı'nın golüyle farkı ikiye çıkardı. 

Bu golden sonra oyunda dengeyi kuran siyah-beyazlılar 79.dakikada John Ebuka'nın düşürülmesiyle penaltı kazandı.

Atışı, yine John Ebuka yaptı ve skoru 1-2'ye getirdi.

Bu pozisyona isyan eden Doğan Türk Birliği Teknik direktörü Caner Özhan, orta hakem Osman Özpaşa tarafından sahadan atıldı.

Daha sonra gelişen dakikalarda başka gol olmayınca, Girne'nin sarı-lacivertli Doğan Türk Birliği takımı maçı 2-1 kazanarak, puan sayısını 14'e çıkardı.

(Foto: Necati KÜLAHLILAR)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.