banner913
banner932
banner1012

Doğan, Kocaelispor’a fark attı

banner1020

Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Doğan Türk Birliği, bir dönem Türkiye futboluna damga vuran Kocaelispor ile yaptığı hazırlık maçını 4-1 gibi farklı bir skorla kazandı

banner974
Doğan, Kocaelispor’a fark attı

banner971

K-PET Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen Doğan Türk Birliği, ikinci devre hazırlıları çerçevesinde gittiği Antalya’da kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Side’de Sense Drlux Hotel’de kamp yapan Doğan Türk Birliği’nde futbolcular teknik direktör Caner Oshan ve yardımcısı Afün Girgen yönetiminde bazen çift bazen üç idman yapıyorlar. Doğan Türk Birliği, kamp sırasındaki ilk hazırlık maçını ise bir dönem Türkiye Süper Ligi’ne damga vuran Kocaelispor ile yaptı.

Doğan Türk Birliği, Türkiye Üçüncü Lig Üçüncü Grup’ta mücadele eden rakibini Koffe 2, Kenan ve Ali’nin golleriyle 4 – 1 mağlup etti.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.