banner913
banner932
banner1012

“Destek sözleri tutulmadı”

banner1020

Görneç kulüp başkanı İnce "BTM Birinci Lig'den, K-PET Birinci Lige yükseldiğimizde, sponsorluk için yaptığımız görüşmelerden olumlu cevaplarla ayrıldık. Ancak kulübe sponsor olacak kişiler daha sonra bu desteği bize vermediler” dedi

banner974
“Destek sözleri tutulmadı”

banner971

Yeni sezonda BTM Birinci Lig'de mücadele edecek olan Görneç'in, 10 Temmuz Salı akşamı gerçekleştirilecek genel kurulunda başkanlığı devredecek olan kulüp başkanı Alpay İnce, görevi bırakma kararı üzerine açıklamalarda bulundu.

Alpay İnce'nin açıklamaları şöyle:

"BTM Birinci Lig'den, K-PET Birinci Lige yükseldiğimizde, sponsorluk için yaptığımız görüşmelerden olumlu cevaplarla ayrıldık. Ancak kulübe sponsor olacak olan kişiler daha sonra bu desteği bize vermediler.

Bu nedenle de yönetim olarak istediklerimizi yapamadık. Takımımız da BTM Birinci Lige düştü. Ben de asansör takım kimliğine bürünen kulübümüzün önünü açma adına görevi bırakma kararı aldım."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.