banner913
banner932
banner1012

Denizaltı kıyıya vurdu

banner1020

Şampiyonluk hedefindeki 2 takımın maçında lider Mesarya, Yonpaş Dumlupınar'ı Ahmet Kıyı’nın golüyle 1-0 mağlup ederek, puan kayıpsız liderliğini devam ettirdi. Mesarya’da Orhan Kalaycı’nın yıldızlaştığı maçta Dumlupınar ilk mağlubiyetini aldı

banner974
Denizaltı kıyıya vurdu

banner971

Yer: Dr. Fazıl Küçük Stadı

Hakemler: Emre Öztaşlı, Emre Çevikdal, Fatih Bardakçıoğlu

Yonpaş Dumlupınar: Türkkan, Abbas, Turgut, İsmail, İbrahim(Turgut), Mert(Burak), Emre, Berke, Ndiaye, Ali(Hikmet), Ferdi

Mesarya: Hasan, Abdullah, Yusuf(Mustafa Kerme), Okan, Halil Turan, Orhan, Mustafa Ayker, İbrahim, Arda(Mehmetali), Ferhat, Ahmet (Halil Türen)

K-PET Birinci Ligin 4. hafta açılış maçı olan haftanın maçında lider Mesarya deplasmanda Yonpaş Dumlupınar'ı 1-0 mağlup etti.

Dr. Fazıl Küçük Stadında dolu tribünler önünde oynanan maçta Yonpaş Dumlupınar, Mesarya’nın etkili ayaklarını iyi kilitlerken, rakibe fazla pozisyon şansı vermedi. Ancak rakip alanda daha fazla görünmesine rağmen doldur – boşalt oyununu tercih Yonpaş Dumlupınar, duran toplardan da istediğini alamazken, maçta gol atamadı.

Mesarya’da ise özellikle savunmada Orhan’ın oldukça etkili futbolu rakibe pozisyon şansı vermedi. Az pozisyonlu maçta Yonpaş Dumlupınar, Ferdi ile çok net bir pozisyonu skor 0-0 iken kaçırdı.

Etkili yıldızlara sahip Mesarya’da dün akşam sahneye çıkan Ahmet Kıyı, uzak mesafeden çektiği şutla 68. dakikada skoru 0-1 yaparken, maç bu skorla sona erdi.

Mesaryalılar, en önemli rakiplerinden birini deplasmanda mağlup etmenin mutluluğunu kulüp lokalinde düzenlenen eğlenceyle yaşadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.