banner913
banner932
banner1012

Demba Ba adım adım Beşiktaş'a

banner1020

banner974
Demba Ba adım adım Beşiktaş'a

banner971

Beşiktaş, unutulmaz golcüsü Demba Ba'yı bir kez daha gündemine aldı. Bonservisi elinde olan Senegalli yıldızın siyah beyazlı ekibe gelmek istediği öğrenilirken, teknik heyetin de bu transfere sıcak baktığı belirtiliyor

Beşiktaş, eski golcüsü Demba Ba'yı bir kez daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Çin ekibi Shangai Shenhua ile yollarını ayıran Demba Ba'nın siyah beyazlı yönetimle biraraya geldiği öğrenildi.

Bonservisi elinde olan golcü futbolcunun Beşiktaş'a dönmek için maaşında da ciddi bir indirime gitmeyi kabul ettiği belirtilirken, görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği vurgulandı.

Teknik heyetin de transferine sıcak baktığı Demba Ba'nın siyah beyazlılara imza atmadan önce ciddi bir sağlık kontrolünden geçirilmesi planlanıyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık olarak Beşiktaş'a dönen Senegalli golcü sakatlığı nedeniyle sadece 2 maç oynayıp 1 gol kaydedebilmişti.

Demba, Çin ekibi Shenhua ile bu sezon resmi maça çıkmadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.