banner913
banner932
banner1012

Değirmenlik kupasını kaldırdı

banner1020

Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Değirmenlik, Yılmazköy ile oynadığı maçın ardından şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı

banner974
Değirmenlik kupasını kaldırdı

banner971

BTM 1. Lig Beyaz Grup şampiyonu Değirmenlik, dün Sadık Cemil Stadında Yılmazköy ile oynadığı maçın ardından şampiyonluk kupasını aldı.

Yeşil-beyazlılar maç sonrasında büyük sevinç yaşadılar. Karşılaşmayı Değirmenlik alt yapısında yer alan futbolcular da izlerken, şampiyonluk kupası coşkusunaortak oldular.Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan ederek 1 yıl aradan sonra Birinci Lige çıkmayı garantileyen Değirmenlik, ligin 17. haftasında Hakan Muhtaroğlu’nun yönettiği maçta Yılmazköy ile 1-1 berabere kaldı. Ünal ile maçın başında öne geçen Yılmazköy, son bölümde kalesinde gole engel olamadı. 80’de İbrahim Yıldız, skoru belirleyen golü kaydetti. 1-1

Karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle Değirmenlik’e şampiyonluk kupasını Başbakan Ersin Tatar, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler ve BTM Kurulu başkanı Niyazi Güvenir takdim etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.