banner913
banner932
banner1012

Değirmencioğlu: Cumhuriyet Stadı, her yönden hazır olacak

banner1020

banner974
Değirmencioğlu: Cumhuriyet Stadı, her yönden hazır olacak

banner971

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, İskele Cumhuriyet Stadı’ndaki çalışmalarla ilgili olarak endişe edilecek bir durumun olmadığını açıkladı. 

Sahadaki çalışmaların kendi denetimlerinde devam ettiğini söyleyen Değirmencioğlu, İskele Cumhuriyet Stadı’ndaki çalışmaların önümüzdeki hafta tamamlanacağını ve sahanın yeni sezona her yönden hazır olacağını söyledi. İskele Cumhuriyet Stadı’ndaki çalışmaların geç başlamadığını da aktaran Değirmencioğlu, sahada yıllardır var olan sulama sistemi sorununu göreve geldikten sonra giderdiklerini ve sahanın şu an son derece iyi durumda olduğunu ifade etti. İskele Cumhuriyet Stadı’ndaki kazı, bakım ve koltuk takma işlemlerinin önümüzdeki hafta tamamlanacağını anlatan Değirmencioğlu, sahanın son derece iyi bir durumda lige gireceğini de sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.