banner913
banner932
banner1012

Debola 90’da, 90’dan vurdu

banner1020

Başkentin yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü, bir puan hedefi ile çıktığı karşılaşmada zirve mücadelesi veren komşusu Çetinkaya’yı 2-1 mağlup etmeyi başarırken, maç sonunda çılgınca sevindi. GG taraftarları, saha içerisine atlayıp sevinçlerini futbolcularla paylaştılar. Çetinkaya maçta 1 penaltı vuruşundan yararlanamadı

banner974
Debola 90’da, 90’dan vurdu

banner971

Stadyum: Şht. Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Timur Ercan Bodi, Şakir Azizoğlu, Özal Çağlayan

Gençlik Gücü: Çağatay, Tayfun, Derviş, William (Uğur), Ahmet (Orhan), Gökhan, Ali, Özcan, Hascan, Debola, Hakan

GAÜ Çetinkaya: Cenk, Hüseyin, Tunç (Esin), Serkan, Abbas, Ümitcan, Herman, Eko, Faye (Mustafa), Erdinç, Emre (Muammer)

Goller: 11.Dk William, 90+5.Dk Debola (Gençlik Gücü), 85.Dk Herman (GAÜ Çetinkaya)

K-Pet Süper Lig'de 12. hafta mücadelesinde Gençlik Gücü ile GAÜ-Çetinkaya, Lefkoşa Şht. Hüseyin Ruso Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi Gençlik Gücü'nün son dakika golüyle 2-1 sona erdi.

Gençlik Gücü'ne galibiyeti getiren golleri 11. dakikada William ve 90+5. dakikada Debola kaydetti. GAÜ-Çetinkaya'nın tek golünü ise 85. dakikada Hermann attı. Bu galibiyetle Gençlik Gücü puanını 14'e yükseltirken, GAÜ-Çetinkaya 21 puanda kaldı.

3’üncü dakikada, Çetinkaya’dan Ümitcan Babahan’ın kayın mesafeden şutunda top kaleci Çağatay Gürler’de kaldı.

14’üncü dakikada, Ahmet Can Tokmak’ın sağdan ortasında topla keleci önünde buluşan William Owusu Kwah önce kendi ekseninde bir tur attı sonra plase bir vuruşla topu Çetinkaya kale ağları ile buluşturdu, Gençlik Gücü:1 – Çetinkaya:0.

15’inci dakikada, Çetinkaya futbolcusu Ümitcan Babahan’ın sert şutunu kaleci Çağatay gürler güçlükle kornere çeldi.

43’üncü dakikada, top ceza sahası içerisindeki William Owusu Kwah’ın eline çarpında orta hakem Timur Ercan Bodi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Herman Kouao kullandı, sol yan direkten oyun alanına geri dönen topu savunma uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Gençlik Gücü’nün 1-0’lık galibiyetinde kapandı.

47’inci dakikada, Çetinkaya’dan Evo Barine’nin sert şutunda kaleci Çağatay Gürler topu ayaklarıyla uzaklaştırdı.

55’inci dakikada, sağdan gelişen Çetinkaya atağında Hüseyin Kayalar’ın ortasında Faye Bantiste’nin kafa vurduğu top az farkla yandan dışarı gitti.

85’inci dakikada, Çetinkaya’dan Ümitcan Babahan’ın uzaktan ortasında topa kaleci önünde seken Herman Kouao’nun kafa şutunda kaleci Çağatay Gürler’e çarpan top yan kale direğine de vurarak ağlara gitti, Gençlik Gücü:1 – Çetinkaya:1.

90+5. dakikada, Çetinkaya savunmasının verdiği geri pasta seken topa kaleci Cenk Yılmaz elle müdahale edince Gençlik Gücü kaleye çok yakın mesafede çift vuruş kazandı. Orhan Çokbekler ile paslaşan Debola Daniel Ogun Seye topu kale çizgisi üzerindeki futbolcuların üzerinden ağlara gönderdi, Gençlik Gücü:2 – Çetinkaya:1.

Golden hemen sonra karşılaşma sona erdi ve Gençlik Gücü futbolcu, taraftar ve yöneticileri son dakikada gelen galibiyetin mutluluğunu yaşadılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.