banner913
banner932
banner1012

Dalyan idmanlara başlıyor

banner1020

Dalyan Ener’in kırılan sol ayak tarak kemiğindeki alçı dün çıkartılırken, genç futbolcu gelecek hafta antrenmanlara başlayacak

banner974
Dalyan idmanlara başlıyor

banner971

İzel İREM

Sezon öncesinde sol ayak tarak kemiği kırılan Dalyan Ener’in önümüzdeki haftadan itibaren düz koşulara başlayacağı öğrenildi.

Bonservisi Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü’nde bulunan ve son 2 senedir kiralık olarak Ozanköy Spor Kulübü’nde forma giyen Dalyan Ener, sezon öncesi düzenlenen turnuvada sakatlık geçirmişti. Erülkü Turnuvası’nın 2. maçında Ozanköy ve Yeni Boğaziçi takımları Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda mücadele eden Dalyan’ın maç sırasında sol ayağına aldığı şiddetli darbe sonrasında sol ayak tarak kemiğinde kırık olduğu tespit edilmişti.

3 hafta ayağı alçılı şekilde istirahat ettikten sonra dün alçıyı çıkartan Dalyan, önümüzdeki hafta hafif antrenmanlarla toparlanma sürecine girecek. Dalyan sakatlanmasından 1.5 ay sonra sahalara geri dönecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.