banner913
banner932
banner1012

Daireler gollü başladı

banner1020

Gençlik Gücü Halı Sahası’nda gerçekleşen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2017’nin ilk gününde Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun da Limanlar Dairesi takımında forma giydi ve 3 gol attı.

banner974
Daireler gollü başladı

banner971

Bu yıl 7’inci kez düzenlenen KKTC’deki bakanlıklara bağlı daireler arası halı saha futbol turnuvası Perşembe akşamı başladı. Bu yıl yeniden Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenen ve yine İbrahim Özsoy tarafından organize edilen turnuva Gençlik Gücü Halı Sahası’nda gerçekleşiyor.

Toplam 14 takımın katıldığı Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın açılış maçları A Grubu’nda oynandı ve ilk güne futbol severler yoğun ilgi gösterdi.

Hakemliğini Alper Aligüllü’nün yaptığı açılış maçında son finalist Merkezi Cezaevi ilk devresi babaşa geçen maçta rakibi Gümrük Dairesi’ni 9-3 mağlup etti. İkinci maçta da Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Serbest Liman Dairesi’ni 9-6 ile geçti. Serbest Liman Dairesi takımını Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun da 60 dakika forma giydi ve bakan attığı 3 golle takımına katkıda bulundu.

Gecenin son maçında ise Sivil Havacılık Dairesi ile Telefon Dairesi karşılaştı. Başabaş mücadele sergilenen karşılaşmada Telefon Dairesi üstünlüğünü koruyamadı ve Sivil Havacılık Dairesi attığı beraberlik golü ile takımlar haftaya beraberlikle başladı.

A Grubu’nda Devlet Hastanesi takımı ilk günü bay geçen takım oldu.

İlk gün sonuçları şöyle:

Merkezi Cezaevi-Gümrük Dairesi: 9-3

Serbest Liman Dairesi-BRT: 6-9

Sivil Havacılık Dairesi-Telefon Dairesi: 4-4

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.