banner913
banner932
banner1012

Daireler geri sayıma geçti

banner1020

Gençlik Gücü Halı Sahası’nda gerçekleşecek olan ve 7 Eylül Perşembe günü başlayacak Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2017 için son kayıtlar yarın (29 Ağustos Salı) saat 17.00’da alınacak

banner974
Daireler geri sayıma geçti

banner971

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 7 Eylül Perşembe günü başlayacak olan devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında kayıtlar 29 Ağustos Salı kapanıyor. Geçmişte olduğu gibi yine merhum Hasan Ramadan Cemil anısına düzenlenecek turnuva spor yazarı İbrahim Özsoy tarafından organize ediliyor.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2017’ye katılmak isteyen daireler 29 Ağustos Salı saat 17.00’a kadar İbrahim Özsoy’a ulaşarak kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Şu ana kadar 13 takım kayıt yaptırmak için başvuruda bulunduğu turnuva bu yıl yenilenen zemini ve çevre düzenlemesi ile Gençlik Gücü Halı Sahası’nda gerçekleşecek.

Pazartesi-Salı ve Perşembe-Cuma günleri olmak üzere haftada 4 gün maç oynanacak turnuvada maçlar 19.00’da başlayacak ve her gece 3 maç oynanacak. Yaklaşık olarak 5 haftada tamamlanması düşünülen turnuvada son kayıtların 29 Ağustos Salı günü alınmasının ardından fikstür belirlenecek ve fikstür oluşturulduktan sonra başka takım kaydı alınmayacak.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2017’ye şu ana kadar Başbakanlık, Cumhuriyet Meclisi, Merkezi Cezaevi, Devlet Hastanesi, Elektrik Kurumu, Sivil Havacılık Dairesi, Telefon Dairesi, Din İşleri Dairesi, Tarım Bakanlığı, BRT, Vergi Dairesi, Ekonomi Bakanlığı ve Gazimağusa Limanlar Dairesi temsilcileri katılmak için başvuru yaptılar.

Turnuvaya katılacak takımların kesin kayıtlarını 29 Ağustos Salı akşamı saat 17.00’a kadar 0542 855 2925 numaralı telefondan İbrahim Özsoy’a ulaşarak yaptırmaları gerekmektedir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.