banner913
banner932
banner1012

“Daha başarılı bir takım oluşturmalıyız”

banner1020

Gençlik Gücü’nün asbaşkanı Serdal Isladırcıoğlu, ligde ilk yarıyı puan cetvelinin 11. sırada tamamlamalarından dolayı ikinci devrede daha başarılı bir takım oluşturmalı gerektiğini açıkladı

banner974
“Daha başarılı bir takım oluşturmalıyız”

banner971

K-PET Süper Lig ekibi Gençlik Gücü’nün asbaşkanı Serdal Isladırcıoğlu, ligde 15 haftada 17 puan toplayarak, ilk yarıyı puan cetvelinin 11. sırada tamamlayan Gençlik Gücü’nün durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sezon öncesi oluşturulan takım ile daha üst sıraları hedeflediklerine dikkat çeken Gençlik Gücü Asbaşkanı Serdal Isladırcıoğlu, “İlk devrede elde edilen puanlar bize hedefimizden uzak olduğumuzu gösteriyor. Yönetim olarak bir şeyler yapmazsak, bu durumu kabullenmiş oluruz” dedi. Teknik kadro ve futbolcular ile de yakın temas içerisinde hareket ettiklerini belirten Isladırcıoğlu, amacımız daha başarılı bir takım oluşturmak ve ikinci yarıda hedefimize ulaşmak, yani sezonu ilk 8 içinde tamamlamaktır” şeklinde konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.