banner913
banner932
banner1012

Cumhuriyet Kupası maçının tarihi belirlendi

banner1020

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Karması ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Karması arasında oynanacak olan Cumhuriyet Kupası maçının tarihi 15 Kasım olarak belirlendi

banner974
Cumhuriyet Kupası maçının tarihi belirlendi

banner971

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Karması’nın Kuzey Kıbrıs’a yapacağı ziyaretin programı belli oldu.

Geçtiğimiz günler içinde Kuzey Kıbrıs’a giden Osman Ercen, Serdar Sarı ve Mehmet Elitok’tan oluşan LTTFF Heyeti, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ile bir görüşme yaptı. Heyet, Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu ile de bir araya geldi.

Buna göre, TTFF Karması 12-17 Kasım tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs’ta olacak. Karma, 15 Kasım günü de Cumhuriyet Kupası için KTFF Karması ile karşılaşacak.

LTTFF Karma Sorumlusu Osman Ercen, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği ile sıcak ilişkilerin devam ettiğini söyledi. Ercen, gelecek yıl tanınmamış ülkeler arasında oynanacak CONIFA Dünya Kupası’na Londra’nın ev sahipliği yapacağını belirtti.

Ercen, kupa maçlarının 31 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında oynanacağını belirterek KKTC Milli Takımı'nın CONIFA 2018’de de yer alacağını ifade etti.

Öte yandan LTTFF Karması 26 Ekim günü de New River Sports Centre’da Rum Ligi (KOPA) Karması ile özel bir maç oynayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.