banner913
banner932
banner1012

CONIFA için kura çekimi Cumartesi yapılacak

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu dış ilişkiler sorumlusu Orçun Kamalı, CONIFA Dünya Kupası kura çekiminin Cumartesi günü Acapulco Otel’de yapılacağını açıkladı

banner974
CONIFA için kura çekimi Cumartesi yapılacak

banner971

Necati KÜLAHLILAR

CONIFA Dünya Genel Kurul Toplantısı, 6-7 Ocak tarihleri arasında ülkemizde Acapulco Otel’de yapılıyor.

31 Mayıs – 9 Haziran tarihleri arasında İngiltere'nin başkenti Londra'da yapılacak CONIFA Dünya Kupası Şampiyonası’na hazırlık amacıyla düzenlenecek olan toplantı ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu dış ilişkiler sorumlusu Orçun Kamalı, gazetemize açıklamalar yaptı. Orçun Kamalı’nın açıklamaları söyle:

“CONIFA Dünya Kupası için 15 ülkenin federasyon yöneticileri Cuma günü ülkemize gelecekler. İlk toplantı KKTC ile birlikte 16 ülkenin federasyon yöneticilerinin katılımıyla aynı gün gerçekleştirilecek. Cumartesi günü ise ikinci toplantı yapılıp, saat 13.00’ten itibaren CONIFA Dünya Kupası kura çekimi yapılacak. Pazar günü ise CONIFA Avrupa yöneticileri bir toplantı gerçekleştirecekler.

CONIFA Dünya Kupası, 31 Mayıs – 9 Haziran tarihleri arasında Londra'nın merkezi olan King Croos ve çevresindeki futbol stadlarında yapılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.