banner913
banner932
banner1012

Community Şilt, Londra Dumlupınar’ın

banner1020

Londra Dumlupınar, geleneksel Community Şilt maçında Trabzonspor’a karşı 3-0 galip gelirken, şildi, KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran’ın elinden aldı

banner974
Community Şilt, Londra Dumlupınar’ın

banner971

Geçen yılın Türk Ligi Birinci Küme şampiyonu, Dumlupınar, Yeni Malatyaspor adını da ekleyerek çıktığı geleneksel Community Şilt maçında Trabzonspor’a karşı 3-0 galip geldi.

New River Sports Centre Stadı’nda geçtiğimiz Pazar günü oynanan karşılaşmada geçen yılın Federasyon Kupası galibi Trabzonspor karşısında Dumlupınar sonuca son 45 dakikada gitti. Yağmur ve rüzgar altında oynanan maçın ilk yarısında ataklar karşılıklı geçti. İkinci yarıda fırsatları iyi değerlendiren Sarı-Kırmızılı ekip sahadan istediğini alarak ayrıldı.

Dumlupınar Yeni Malatyaspor’un gollerini Romen, David Knight ve Andre kaydetti.

Karşılaşmayı KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran, KKTC Eğitim ve Kültür Ataşesi Gülgün Özçelik, TTFF Fahri Başkanı Dr MBE Dr. Teoman Sırrı, Onur Kurulu Başkanları Akın Uysal ve Şener Gökçe ile LTTFF Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Enfield Belediye Meclis üyeleri Turgut Esendağlı ve Ersin Çelebi de izlediler.

Cudworth Taxi’nin sponsorluğunda oynanan maçtan sonra şampiyon Dumlupınar’a Community Şildi Zehra Başaran ile birlikte sponsor şirket adına İrfan Davulcular verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.