banner913
banner932
banner1012

“Çok güzel bir sezon oldu”

banner1020

KTFF başkanı Hasan Sertoğlu, 30 haftalık normal sezonun sona ermesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, çok güzel bir sezonu geride bıraktıklarına vurgu yaptı

banner974
“Çok güzel bir sezon oldu”

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) başkanı Hasan Sertoğlu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen K-Pet Süper Lig ve K-Pet 1. Ligde 30 haftalık normal sezonun sona ermesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çok güzel bir sezonu geride bıraktık diyen Hasan Sertoğlu'nun değerlendirmeleri şöyle:

"K-PET Süper Ligde çok güzel bir sezonu geride bıraktık. Hem üstte hem de altta yarış son haftaya kadar nefes nefese devam etti. Seyirci açısından da oldukça iyi bir sezon geçti. Çok kalabalık seyirci toplulukları önünde oynanan maçlar oldu. Son yılların en kaliteli sezonunu yaşadık. K-PET Süper Ligde şampiyon olan Mağusa Türk Gücü'nü canı gönülden tebrik ederim. Cumartesi günü oynanacak olan Kıbrıs Kupası final maçında da her 2 takımımız, Mağusa Türk Gücü'nü ve Yenicami'ye başarılar dilerim."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.