banner913
banner932
banner1012

“Çıkışa geçmeliyiz”

banner1020

Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, sıkıntı ve şanssızlıklardan yakınırken, “Oynanan futbol ve oyuncularımdan memnunum” dedi ve bir an evvel çıkışa geçmeleri gerektiğine vurgu yaptı

banner974
“Çıkışa geçmeliyiz”

banner971

Süper Lig’in yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü, ilk8’i hedeflediği 2017-2018 Futbol Sezonu’nda henüz arzu ettiği başarıyı elde edemedi. Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, yaşanan sıkıntı ve şanssızlıklara dikkat çekti ve takımın bir an evvel çıkış yapması gerektiğini söyledi.

Geride kalan 5 haftada iyi oynamadıkları haftalar da olduğunu, ancak çok iyi oynayıp da hak ettikleri 3 puanı hanelerine yazamadıkları maçların da olduğunu söyleyen Göksun, “Daha ilk haftalarda Çağatay, Hascan ve Williams sakatlandı. Bunlara üstlük, Addo da ülkeden ayrıldı. Tüm bunlara rağmen oynanan futbol ve oyuncularımdan memnunum” dedi.

Tüm futbolcuların bir yedeği olduğunu ve eksik futbolcuların yerlerine oynayan futbolcuların bu boşlukları çok iyi doldurduğuna da dikkat çeken Teknik Direktör Niyazi Göksun, istikrar sıkıntısı çeken birkaç futbolcu ile de konuştuklarını belirtti.

Geride kalan haftalarda özellikle Mağusa Türk Gücü ve Küçük Kaymaklı karşılaşmalarında çok iyi oynanıp bunu skora yansıtamadıklarını anımsatan Göksun, “Son kaybettiğimiz Ozanköy karşılaşması acı oldu. Hafta ile birlikte bu karşılaşmayı unutup, hafta sonu oynayacağımız Gençler Birliği karşılaşmasına hazırlanmaya başladık” dedi.

Gençler Birliği’nin haftanın lideri ve iyi futbol oynayan bir takım olduğuna işaret eden Göksun, “Kulüp içerisinde yaşadıkları sorunlar bizi hiç ilgilendirmez. Zor bir karşılaşma olacağı kesin. Gençlik Gücü olarak bize düşen yaşadığımız sıkıntı ve şanssızlıkları geri bırakıp, bir an evvel çıkışa geçmektir. Her an bir galibiyet serisi yakalayabiliriz” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.