banner913
banner932
banner1012

Çetinkaya zevkten dört köşe

banner1020

Çetinkaya, Türk Ocağı karşısında güzel futbol oynayarak 4 farklı galibiyet elde ederken, sıralamadaki 4. sıradaki yerini de korudu. Türk Ocağı ise aldığı mağlubiyetle play out oynama tehlikesini hissetmeye başladı

banner974
Çetinkaya zevkten dört köşe

banner971

Çetinkaya: Cenk, Tunç(Mete), Burak, Hakan, Çağdaş, Faye, Amani, Ömer(Behiç), Ugo, Serkan(Doğukan), Batuhan

Türk Ocağı: Adnan, Bilal, Malik, Remzi, Akande, Mehmet, Mustafa, Turgut, Mehmet Aylanç(Ahmetcan), Ahmet(Doğukan), Deniz(Tonbara)

K-PET Süper Ligde Çetinkaya, Derviş Kolcu yönetiminde çıkışını sürdürürken, Türk Ocağı'nı Amani 2, Ugo ve Hakan'ın golleriyle mağlup etti. Türk Ocağı ise Ahmet Dedekorkut yönetiminde ilk mağlubiyetini aldı.

Tamamen Çetinkaya kontrolünde geçen maçın henüz ilk devresinde Çetinkaya maçı kopardı. 33’de Amani, 37’de Hakan ve 41’de yeniden Amani’nin golleriyle ilk devre 3-0 sona erdi.

İkinci devrede Çetinkaya tempoyu düşürse de oyunun kontrolünü elinde tuttu. Maçın 66. Dakikasında Ugo skoru belirleyen golü kaydetti. 4-0

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.