banner913
banner932
banner1012

Çetinkaya tombala gecelerine yoğun ilgi

banner1020

GAÜ Çetinkaya Metehan Spor tesislerinde gerçekleşen tombala gecelerine halkın yoğun ilgisi yönetimi sevindirdi

banner974
Çetinkaya tombala gecelerine yoğun ilgi

banner971

GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün her yıl Metehan Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği tombala gecelerine halk, büyük yoğun ilgi gösteriyor.

Konuyla ilgili GAÜ-Çetinkaya TSK’dan yapılan açıklamada, tüm halka açık olarak GAÜ Çetinkaya Metehan Spor tesislerinde gerçekleşen tombala gecelerine halkın yoğun ilgi gösterdiği belirtilirken, yaz ayları boyunca etkinliğin her Pazartesi 20:30’da düzenlenmeye devam edeceği bildirildi. Etkinliğin amacının, tüm insanları bir araya getirmek ve kaynaştırmak olduğu vurgulandı. Tombala gecelerinin aynı zamanda, yaz gecelerini renklendirmek amaçlı olduğu ve sıcak yaz günlerini serin bir ortamda geçirmek isteyen herkesin katılımlarının beklendiği belirtildi.

Ayrıca, tombala gecelerinde toplam ikramiyenin 4.300 TL olduğu; TDA ve Macila Autos güvencesi ile 1 adet 2012 model Suzuki Alto, Macila Gold ayrıcalığı ile 1 adet 14 ayar altın kolye olduğu belirtilen açıklamada, gecelerin, GAÜ Çetinkaya TSK Metehan Tesisleri’nde her Pazartesi saat 20:30’da devam edeceği ifade edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.