banner913
banner932
banner1012

Çetinkaya, Ozan’ın peşinde

banner1020

Cenk’in takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle kaleci arayışına giden Çetinkaya yönetimi, Doğan Türk Birliği’nin başarılı ve genç file bekçisi Ozan Mercan’ı kiralık olarak transfer ederek bu açığı kapatmak istiyor

banner974
Çetinkaya, Ozan’ın peşinde

banner971

Başkent’in Süper Ligdeki temsilcilerinden Çetinkaya, Doğan Türk Birliği’nin başarılı ve genç file bekçisi Ozan Mercan’ı transfer etmek istiyor.

Cenk’in takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle kaleci arayışına giden Çetinkaya yönetimi, Ozan Mercan’ı kiralık olarak transfer ederek bu açığı kapatmak istiyor. Çetinkaya ile Doğan Türk Birliği yönetimleri arasında devam eden görüşmelerin ise olumlu gittiği öğrenildi.

21 yaş altı kuralından dolayı Doğan Türk Birliği’nde fazla forma bulma şansı olmayan Ozan Mercan da daha çok forma şansı bulacak bir takıma transfer olmak istiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.