banner913
banner932
banner1012

Çavuş, Esentepe’ye yakın

banner1020

Dumlupınar ile karşılıklı anlaşarak yolları ayıran tecrübeli futbolcu Mehmet Çavuş için Süper Lig’in yeni ekiplerinden Esentepe kadrosuna katmak için yoğun bir çaba içerisinde

banner974
Çavuş, Esentepe’ye yakın

banner971

Son 3 sezondur Dumlupınar forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Çavuş, sezon öncesi Dumlupınar Türk Spor Kulübü ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırmıştı. Yaşanan bu gelişmeden sonra kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye alan tecrübeli orta saha oyuncusunun bonservisi de elinde bulunuyor. Süper Lig ve 1. Lig ekiplerinden birçok teklif alan Çavuş’u özellikle Süper Lig’in yeni ekiplerinden olan Esentepe’nin kadrosuna katmak için yoğun bir çaba içerisinde olduğu biliniyor. Tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde bu yıl hangi takımda oynayacağına karar vermesi beklerken, eski kulübü olan Dumlupınar’a da yeni sezon öncesi başarı temennisinde bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.