banner913
banner932
banner1012

Çanakkale, Ogan ile sözleşme imzaladı

banner1020

Çanakkale’de görevinden istifa eden antrenör Serkan Ekşici’nin yerine teknik direktör Ahmet Ogan getirildi

banner974
Çanakkale, Ogan ile sözleşme imzaladı

banner971

K-PET Birinci Lig’de Çanakkale’de görevinden istifa eden antrenör Serkan Ekşici’nin yerine teknik direktör Ahmet Ogan getirildi.

Önceki akşam kulüp lokalinde bir araya gelen Çanakkale Spor Kulübü başkanı İbrahim Şeker ile teknik direktör Ahmet Ogan arasında yapılan görüşmelerden sonra anlaşmaya varılarak sözleşme imzalandı. Ligde kötü günler geçiren Çanakkale ile anlaşma sağlayan teknik direktör Ahmet Ogan takımla birlikte ilk antrenmana çıktı. Çanakkale’nin yeni teknik direktör Ahmet Ogan birlikte çalışacağı teknik kadroyu da belirleyerek, yardımcı antrenörlüğe Önem Fenercioğlu’nu, kaleci antrenörlüğüne Mustafa Özkaraman’ı, kondisyonerliğe ise Kemal Soybir’i göreve getirdi.

Teknik Direktör Ahmet Ogan Çanakkale’nin başında ilk sınavını 26 Kasım Pazar günü deplasmanda Görneç karşısında verecek.

OGAN: ZORU BAŞARMAK İSTİYORUZ 

Çanakkale Türk Spor Kulübü’nde teknik direktörlüğe getirilen Ahmet Ogan, geçmişte futbol oynadığı takım kaptanlığı yaptığı Çanakkale’nin zor bir süreçten geçtiğine vurgu yaparak, zorlu süreci birlik, beraberlik içerisinde aşabileceklerine inandığını belirterek başkan İbrahim Şeker ve yönetim kuruluna güvenerek göreve getirdiklerinden dolayı teşekkür etti.

Ogan, mevcut kadro yapısındaki futbolcuları iyi tanığını, yetenekli ve potansiyeli yüksek olan

oyuncu grubu ile bulundukları noktandan uzaklaşmak için çok çalışmaları gerektiğinin altını çizerek, ligdeki durumun iyi olmadığının bilinci içerisinde, sorumluluklarını iyi bilerek hareket edeceklerini belirtti.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.