banner913
banner932
banner1012

Can pazarı

banner1020

K-PET Süper Ligde Pazar günü oynanacak olan 7 maçta da can pazarı yaşanacak. K-PET Birinci Ligde bugün oynanacak olan 7 maç da büyük önem taşıyor

banner974
Can pazarı

banner971

K-PET Süper Ligde Pazar günü oynanacak 7 maçta da can pazarı yaşanacak. Şampiyonluk hedefindeki lider Yenicami ile takipçisi Mağusa Türk Gücü’nün zorlu deplasmanlara çıkacak olmaları, işlerini oldukça zorlaştıracak.

Ligin ikinci devresinde deplasmanlarda kaybetmeyen Yenicami’nin, 11 haftadır kaybetmeyen Merit Alsancak Yeşilova deplasmanında oynayacağı maç ligin kaderini etkileyecek. Mağusa Türk Gücü ise çıkışın zor olduğu Karadağ deplasmanında Lefke ile karşılaşacak.

Play out hattındaki bire bir rakipler Binatlı ile Esentepe ise Güzelyurt’ta hayati bir maç oynayacaklar. Gönyeli ile Gençler Birliği arasındaki maçtan çıkacak sonuç ise Girne Halk Evi’nden sonra lige veda edecek ikinci takımı belirleyebilir.

K-PET Birinci Ligde bugün oynanacak olan 7 maç da büyük önem taşırken, lider Göçmenköy, Doğancı deplasmanında kazandığı takdirde, K-PET Süper Lige yükselmeyi garantileyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.