banner913
banner932
banner1012

“Camiada birlik sağlandı”

banner1020

Görneç Başkanı Alpay İnce, camiada birliğin sağlandığını vurgularken, sağlanan birlikle beraber, Birinci Lig’de de zirve için mücadele edecek bir takım olacaklarını belirtti

banner974
“Camiada birlik sağlandı”

banner971

Yeniden Birinci Lig’de mücadele edecek olan Görneç’te başarının mutluluğu yaşanırken, yeni sezona yönelik olarak da transferler yapılmaya devam ediyor.

Görneç başkanı Alpay İnce, Görneç camiasında kısa bir süre devam eden ayrılığın son bulduğunu açıklarken, camiada birliğin sağlandığına vurgu yaptı.

Kulübün Fahri başkanı Musa Sönmezler ile eski başkanlardan Halil Kasım’ın final maçında yanlarında olarak kendilerine verdikleri desteğin önemli olduğuna dikkat çeken Alpay İnce, sağlanan birlikle birlikte, Birinci Lig’de de zirve için mücadele edecek bir takım olacaklarını belirtti.

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Alpay İnce, BTM Ligi ekiplerinden Dilekkaya’dan kaleci Mustafa Şaşmaz ve sol kanat oyuncusu Berat’ı kiralık olarak kadrolarına kattıklarını söylerken, bu futbolculara bugün imza attıracaklarını da ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.