banner913
banner932
banner1012

Çağer: Hedefimiz Süper Lig

banner1020

Lapta yeni sezona teknik direktör Hüseyin Çağer yönetiminde iddialı bir şekilde hazırlanırken, hedefi de Süper Lig olarak belirledi

banner974
Çağer: Hedefimiz Süper Lig

banner971

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Lapta yeni sezona teknik direktör Hüseyin Çağer yönetiminde iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda hedefimiz Süper Lig olacak diyen Hüseyin Çağer, şu ifadeleri kullandı:

"Lapta'da çok iyi bir ortamda yeni sezona hazırlanıyoruz. Gerek kulüp başkan ve yönetimi, gerekse de Lapta Belediyesi, bize büyük destek veriyor.

Sezon hazırlıklarına geç başladık. Ama bunu telafi etmek için haftanın 6 günü, çok iyi çalışıyoruz. Kurban Bayramı sonrasında Riverside Otel'de 5 günlük kamp yapacağız.

Benim olduğum yerde her zaman iddia ve hedef vardır. Lapta olarak hedefimiz de Süper Lige yükselmektir.

Şu ana kadar yaşadığımız tek olumsuzluk, anlaştığımız Türkiyeli futbolcunun bizi kandırıp, ülkeden kaçması ve bizi 700 TL zarara sokmasıdır."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.