banner913
banner932
banner1012

Bursa kazandı, Gençler Birliği turladı

banner1020

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gençlerbirliği, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Bursaspor'a deplasmanda 2-1 yenilmesine karşın üst tura yükselen taraf oldu

banner974
Bursa kazandı, Gençler Birliği turladı

banner971

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Bursaspor, 1-0 yenildiği maçın rövanşında Gençlerbirliği'ni konuk etti.

Yeşil-beyazlı ekip mücadeleden 2-1 galip ayrılmasına karşın kupaya veda ederken Başkent ekibi adını çeyrek finale yazdı.

Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynan maçta konuk ekip Gençlerbirliği, Petar Skuletic'in 19. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi Bursaspor, 33'te Mikel Agu'nun golü ile 1-1'lik eşitliği yakaladı. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Bursaspor, 49. dakikada Yusuf Erdoğan ile 2-1 öne geçti.

Ev sahibi takım son dakikalarda direği geçemedi ve maçta başka gol olmayınca Gençlerbirliği çeyrek finale yükseldi. 

Bursaspor - Gençlerbirliği karşılaşmasının bitiş düdüğü ile birlikte ortalık karıştı. Her iki takım oyuncuları ve teknik heyetleri tartışırken, statta gergin anlar yaşandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.