banner913
banner932
banner1012

Bülent Aytaç ile yollar ayrıldı

banner1020

Mormenekşe’nin teknik direktörü Bülent Aytaç, Değirmenlik maçından sonra yönetim kurulu bir araya gelerek yolları ayırma kararı aldı. Mormenekşe yönetimi, Muharrem Mertdin ile Fırat Canova’yı gündemine aldı

banner974
Bülent Aytaç ile yollar ayrıldı

banner971

K-PET Birinci Lig’de istediği sonuçları alamayan ekiplerden Mormenekşe’nin teknik direktörü Bülent Aytaç, 3-1 kaybettikleri Değirmenlik maçından sonra yönetim kurulu bir araya gelerek yolları ayırma kararı aldı.

Cemal Balses Stadı’nda ilk kez kaybettikleri maçtan sonra kararını futbolcularına açıklayan Bülent Aytaç, takımın önüne açmak adına böyle bir karar aldığını belirtti. Bu kararından sonra yöneticiler ve eski başkanlar Bülent Aytaç ile bir araya gelerek kendisine ve ekibine Mormenekşe’ye bugüne kadar göstermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Takımın başına deneyimli bir teknik direktör getirmek isteyen Mormenekşe yönetimi, Muharrem Mertdin ile Fırat Canova’yı gündemine aldı. Her 2 teknik adam ile hafta içerisinde görüşülmesi bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.