banner913
banner932
banner1012

BTM Birinci Lig’in son bileti Zümrütköy’ün

banner1020

BTM İkinci Lig’den, BTM Birinci Lige play off A Grubu’ndan yükselen ekip, Düzova’yı 3 – 1 mağlup eden Zümrütköy oldu. Türkmenköy ve Zümrütköy, yeni sezonda BTM Birinci Lig’de mücadele edecekler

banner974
BTM Birinci Lig’in son bileti Zümrütköy’ün

banner971

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) İkinci Ligi play-off maçlarının sonuncusu dün Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadı’nda kalabalık bir futbolsever kitlesi önünde oynandı.

Türkmenköy’ün B Grubu’ndan BTM Birinci Lig’e yükselmesinden sonra BTM Birinci Lige play off A Grubu’ndan yükselen ekip, Düzova’yı 3 – 1 mağlup eden Zümrütköy oldu.

İsfendiyar Açıksöz ve ekibinin başarıyla yönettiği Düzova –Zümrütköy maçının ilk devresi Zümrütköy’den Cemil ve Düzova’dan Mustafa’nın karşılıklı golleriyle 1-1 tamamlandı.

Zümrütköy cezalı 3 futbolcusu Tolga Canova, Serkan Kimyacı ve Mustafa Karabetça’dan yoksun çıktığı Düzova maçının ikinci devresinde beraberliğin de kendisine yeteceğinin bilinciyle daha rahat oynarken, Ali Sayalan ve Reşat Erkıvanç’ın golleriyle rakibini 3-1 mağlup ederek, BTM 1. Lige yükseldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.