banner913
banner932
banner1012

Bruma Galatasaray'a dönmek istiyor

banner1020

Galatasaray'ın gündeminde eski futbolcusu Bruma var. PSV'de bekleneni veremeyen Portekizli oyuncu, üçüncü kez sarı kırmızılı formayı giyebilir

banner974
Bruma Galatasaray'a dönmek istiyor

banner971

Portekiz basını, PSV Eindhoven'da forma giyen 26 yaşındaki oyuncunun sarı kırmızılı takıma dönme ihtimali olduğunu yazdı.

Galatasaray'ın da Avrupa'da tecrübe kazanan eski oyuncusunun transferine sıcak baktığı öne sürüldü. PSV, 15 milyon euroya renklerine kattığı Bruma'dan beklediği verimi alamadı.

Bu sezon 31 maçta 5 gol, 4 asistle oynayan kanat oyuncusunun performansı Hollanda ekibini memnun etmedi. Bu yüzden PSV'nin Bruma'ya gelen teklifleri değerlendireceği iddia edildi.

Galatasaray, 2013 yılında Sporting Lizbon'dan 13 milyon avroya transfer ettiği Bruma'yı 2 yıl sonra Real Sociedad'a kiraladı.

İspanya'da 1 sezon oynayan Portekizli, tekrar Florya'ya döndü.

Galatasaray, 2017 yılında Bruma'yı Almanya'nın Leipzig kulübüne 15 milyon euroya satmıştı.

Bruma, sarı kırmızılı formayla 85 maçta 15 gol, 21 asistlik performans sergiledi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.