banner913
banner932
banner1012

Bonservisli transfer dönemi, sönük geçti

banner1020

Yerli futbolcuların bonservisli ara transfer dönemi dün tamamlandı. Bonservisli transfer dönemi hareketli geçmezken, kulüplerin kiralık transferlere ağırlık vermeleri bekleniyor

banner974
Bonservisli transfer dönemi, sönük geçti

banner971

Yerli futbolcuların bonservisli transferlerinin gerçekleştirildiği ara transfer dönemi dün tamamlandı. Bonservisli transfer dönemi hareketli geçmezken, son gün en önemli takviyeler Yalova’dan geldi.

TRANSFERİN YILDIZI YALOVA

Yalova, Çetinkaya’dan futbolumuzun tecrübeli yıldızları Erdinç ve Serkan’ı, bonservisli olarak kadrosuna katarken, Neval’ı kiraladı. Görneç’ten Kıbrıslı Rum futbolcu Yorgo Lukas da Yalova’ya transfer oldu.

2016-2017 Sezon Planlaması gereği 2 Ocak 2017 tarihinde Pazartesi günü başlayan Ara Transfer Bonservisli Transfer Dönemi, 13 Ocak 2017 tarihinde tüm ligler için tamamlandı. Kiralık Transfer ve Yabancı Uyruklu Futbolcu Transferleri ise, 24 Ocak 2017 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek.

DOĞU’DA GÜNDEM TAKAS TRANSFERİ

Süper Lig’deki Doğu bölgesi temsilcileri Mormenekşe ile Mağusa Türk Gücü arasında takas transferi pazarlıkları yapılıyor.

Mormenekşe, Yusuf Beyazi’e karşılık Mağusa Türk Gücü’nden Can ve Sami Ergazi’yi talep etti. Yönetimlerin anlaşmasına karşın Yusuf Beyazi’nin transferden son anda vazgeçmesi, sorun çıkardı. Taraflar arasında görüşmeler devam ederken, Çetinkaya’nın gösterdiği ilgi nedeniyle Yusuf Beyazi’nin bu takıma gitmeyi istediği öğrenildi.

DUMLUPINAR’DA AY DOĞDU

Dumlupınar dün Hüseyin Kayalılar ve Celal Habeşoğlu’na imza attırırken, sezonu takımda tamamlama kararı alan Müslüm Aydoğan’ın kadroda kalacak olmasının mutluluğunu yaşadı.

JUSTİCE, OCAK’TA

Türk Ocağı, Bostancı Bağcıl alt yapısından yetişen yetenekli Ganalı genç futbolcu Justice ile anlaşarak, bu futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna kattı.sonra eski futbolcusu Mustafa Ayker’e, dün imzayı attırdı. Mustafa Ayker, Türk Ocağı’ndan transfer edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.