banner913
banner932
banner1012

Bolkan, takımının futbolundan memnun

banner1020

Mehmet Bolkan, Özbekistan Süper Lig temsilcisi Nasaf Quarsi takımı ile oynadıkları hazırlık maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, oyuncularını güzel futbollarından dolayı kutladı

banner974
Bolkan, takımının futbolundan memnun

banner971

Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Türk Ocağı’nın başarılı teknik direktörü Mehmet Bolkan, Özbekistan Süper Lig temsilcisi Nasaf Quarsi takımı ile oynadıkları hazırlık maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Bolkan’ın açıklamaları şöyle:

“Antalya’da, Özbekistan Süper Ligi ikincisi ve bu yılın Süper Kupa şampiyonu, aynı zamanda Asya Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Nasaf Quarsi takımına 1-0 yenildik.

Maç öncesi teknik direktörleri ile resim çektik. Tüm oyuncularımı mücadelelerinden ve güzel futbollarından dolayı kutluyorum.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.